Afbeelding kan het volgende bevatten: mogelijk herkende tekst: de Opeens verliest Disney zijn magie, Parijs is langer romantisch, New York meer langer Mekka is leeg. fort Knuffels en kusjes zijn niet welkom. Het bezoeken ouders en vrienden wordt als teken liefde. Opeens realiseer je je dat macht, schoonheid geld niets betekenen, en dat je zelfs de zuurstof die je inademt niet kunt garanderen. door en prachtig. Alleen leeft kooien. Moeder Aarde schijnt duidelijke boodschap te zenden: 'Je noodzakelijk. Lucht, en water vinden het zonder Als je terugkomt, besef dan dat je niet mijn meester bent, maar mijn gast...'

when your feet

De winter is bijna voorbij, nog een maand en dan kunnen we de lente begroeten. In de tuin komen er al bolletjes boven de grond. In de sportscholen is het druk. Iedereen wil weer strak en fit de zomer in,

Bij mij in de praktijk begint het ook steeds drukker te worden. Na een voetreflexbehandeling voel je je fitter. Je bent ook meer ontspannen en dat is goed voor je gezondheid. Je hoeft niet per se klachten te hebben om bij mij in de praktijk te komen voor een behandeling. Het is eigenlijk net een complete behandeling bij een schoonheidsspecialiste, maar dan voor de voeten. We kunnen de voetreflexbehandeling ook combineren met de behandeling LIEF. Dan ben je extra lief voor je voeten.

We stoppen onze voeten de hele winter in sokken en schoenen. Nu is de tijd gekomen om ze eens lekker te laten vertroetelen bij mij in de praktijk. Om maar even aan te haken bij een reclame, “breng je voeten eens langs…..

Liefs Roos 16-02-2020
Volgende blog  25-02-2020

not

Op deze stormachtige zondagmiddag schrijf ik een blogje. De overstap naar de nieuwe beroepsvereniging CAT is inmiddels een feit.  m.i.v. 1 januari 2020 ben ik geen lid meer van de Bond van Europese Reflexologen. Voor mijn cliënten maakt dat helemaal niets uit. Bij mijn nieuwe beroepsvereniging CAT zijn meer zorgverzekeraars aangesloten, dus dat is zelfs beter voor mijn cliënten.

Allemaal goede ontwikkelingen dus. Op 21 maart a.s. ga ik nascholing volgen om zo mijn HBO medische basiskennis up-to-date te houden. Tevens ga ik beginnen met intervisie met collega’s.

Ik ontwikkel me steeds verder en dat is goed voor mijn praktijk. We wachten de storm van deze middag maar af. Fijne zondag en hopelijk tot ziens in mijn praktijk.

Liefs Roos 09-02-2020
Volgende blog  16-02-2020

newjpg

6 oktober jl. kreeg ik bericht via de mail dat ik ben toegelaten bij de beroepsvereniging het CAT (Complementair Aanvullende Therapeuten) level 3. Daar ben ik heel erg blij mee.  Nu is de tijd gekomen om weg te gaan bij mijn andere beroepsvereniging de BER. Dus met ingang van 1 januari 2020 is het zover en maak ik de overstap. Het is heel fijn voor mijn cliënten, want meer zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen van het CAT. Onder tarieven op de website kun je vinden welke zorgverzekeraars. Het heeft even geduurd voordat ik deze beslissing heb genomen, maar nu de kogel door de kerk is, voel ik me opgelucht en ben ik blij dat ik deze stap heb gezet.

Liefs Roos 27-10-2019
Volgende blog  02-11-2019

CAT complementair 2019 internet

happiness

Het is nog volop zomer een heerlijke lome tijd. Het vakantiegevoel is er in de weekenden nog steeds en de meeste collega’s zijn nog op vakantie. Tijd voor bezinning en om tot jezelf te komen. Na elke vakantie neem ik me steevast voor om het vakantiegevoel vast te houden, me niet gek te laten maken. Toch gaat het elke keer fout en merk ik dat ik na een aantal weken weer volop in de ratrace zit. Hopelijk lukt het me deze keer om het uitgeruste gevoel vast te houden. De praktijk draait alweer volop en ik geniet met volle teugen van het geven van behandelingen. De vernieuwing die ik door wil voeren bevindt zich al in een ver gevorderd stadium. Het voelt als iets nieuws en het voelt goed. Zodra er meer duidelijk is zal ik het onder het kopje nieuws vermelden. Het kriebelt en ik popel om weer volop aan de bak te gaan. Mijn agenda loopt vol, maar mocht je een afspraak willen maken, zodat wij samen er voor kunnen zorgen dat jij ook jouw vakantiegevoel vast kan houden en ontspannen kan blijven, maak dan snel een afspraak. Hoop je snel te zien.

Liefs Roos 11-08-2019
Volgende blog 18-08-2019

raiseyourhand

brain

Soms zijn er van die nachten dat je niet kunt slapen. Bij mij gebeurde dat de afgelopen weken een aantal keer. Altijd als ik een drukke avond heb gehad. Drukke avonden zijn vaak gezellig en leuk. In het weekend gaat het prima, maar door de week gaat het bij mij altijd mis. Dan ga ik na zo’n gezellige drukke avond naar bed en ga ik nodeloos liggen piekeren. Daar moet ik vanaf, ik wil gewoon een gezellige avond kunnen hebben en daarna lekker slapen. Dit probleem heeft alles te maken met vertrouwen in mezelf hebben. Ik ben nu een weg ingeslagen en die ga ik volgen. Het is waar mijn hart ligt en je moet altijd luisteren naar je gevoel. Ik masseer mijn eigen voeten en merk dat mijn vertrouwen groeit. Mijn pijn in mijn arm is inmiddels bijna weg en nu pak ik het volgende probleem aan. Vertrouwen in mijzelf hebben, de weg van mijn gevoel volgen. Mijn hoofd wordt rustiger en mijn agenda loopt ook weer aardig vol en daar ben ik blij mee. Heb je klachten, schroom niet en neem contact met mij op. Gaan we samen op zoek naar de oorzaak en zetten het herstellend vermogen van jouw eigen lichaam aan het werk.

Tot gauw.

Liefs Roos 17-03-2019
Volgende blog 21-03-2019