Druppelvoeten workshop

Op 6 maart a.s. geef ik dus de workshop bij Landstede in Raalte. Het gaat door hartstikke leuk en ik heb er heel veel zin in.

Je kan je nog aanmelden, de workshop is nl. nog niet vol.  Allemaal positieve dingen in het vooruitzicht.  Mocht 6 maart niet schikken dan kun je je ook nog opgeven voor 10 april a.s. Dat wordt een drukke week volgende week, want op 8 maart a.s. sta ik van 18.30 -21.15 uur op het verwenplein bij de Nationale Vrouwendag in het Thomas à Kempis College te Zwolle. Dus kom langs als je zin hebt.

Het lijkt me ontzettend leuk om je te zien.

Roos 27-02-2017

Volgende blogje 03-03-2017 tot dan.

Workshop Voetreflexmassage

Altijd al meer willen weten over voetreflexmassage? Wilt u zelf leren om een eenvoudige en ontspannende voetmassage te geven? Dan is deze workshop iets voor u.Tijdens deze avond krijgt u een korte introductie over voetreflexzones, waarna u zelf in tweetallen aan de slag gaat. Na afloop van de behandeling is er gelegenheid tot het stellen van vragen. U gaat naar huis met een naslagwerk en olie zodat u thuis het geleerde in de praktijk kunt brengen.

Kom kennismaken met het ontspannende effect van voetreflexmassages!

Wie is onze docent?

 

Mijn naam is Roos de Goede en sinds 2003 heb ik een voetreflexpraktijk in Zwolle.In mijn praktijk heb ik al veel voeten mogen behandelen. Elke keer verbaas ik me er over wat een behandeling doet. Hoe relaxed cliënten de praktijk verlaten.

Te volgen in:

Datum & Tijd

Datum: maandag 6 maart 2017
maandag 10 april 2017
Tijd: 19.00-22.00 uur

Prijs €30,- (inclusief naslagwerk en olie)

*prijswijzigingen voorbehouden.

LocatieZwolsestraat 63a, Raalte

Plan uw route met Google Maps

Details

Aantal: 1
Code: 690C
690D
De Workshop Voetreflexmassage wordt aangeboden door de Volksuniversiteit Raalte.
Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Infoshop Raalte, 088-8508215 of via