Nog 3 dagen en dan is het jaar weer ten einde. Dan begint er weer een nieuw jaar. Het is net een nieuw schriftje met alle bladzijden nog onbeschreven.  Er borrelen alweer allemaal ideeën in mijn hoofd. Dat gebeurt er als je een beetje tot rust komt. Dat is mooi. Binnenkort informeer ik jullie over de eerste open dag van mijn praktijk. Ik moet nog even een goede datum uitzoeken, maar ik beloof jullie dat gaat waarschijnlijk al in januari of uiterlijk februari gebeuren.  Dan die workshop, nou die gaat er ook echt komen in 2017. De prijzen blijven gelijk in 2017 want ik vind dat voetreflex bereikbaar moet zijn en blijven voor iedereen met of zonder vergoeding van de zorgverzekering.  Ik heb dat beeld in mijn hoofd zoals mijn collega dat schetste, dat je in Thailand en China op iedere hoek van de straat een voetreflexbehandeling kunt ondergaan tegen een heel redelijk tarief.

Het was voor mij een bewogen jaar. Ik ben behoorlijk aan de studie geweest en ik heb een hbo diploma gehaald. Mijn gezin heeft mij gesteund, anders had ik het nooit volgehouden. De praktijk in de lucht gehouden en nog mijn baan daarnaast van 24 uur in de week. Stiekem ben ik best trots op mezelf. Lieve mensen, zaterdag is het 31 december. Neem elkaar om 00.00 uur in de armen, houdt elkaar stevig vast, zeg de dingen die je altijd al had willen zeggen. Ik wens jullie alle geluk, liefde en gezondheid toe en ik hoop je eens te mogen begroeten in mijn praktijk. Nogmaals wens ik jullie heel veel licht op jullie voetpad in 2017 xxx

Roos

28-12-2016

Volgende blogje 02-01-2017

13934934 Feet of the deer on white snow background Stock Photo