je bent rijk n

Dan is het al weer 2017.  Een nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe ideeën, lege agenda (nou ja bijna dan), kerstboom opgeruimd, huis gesopt, nog een hele week vrij, heerlijk.  Allemaal lieve wensen van vrienden en familie ontvangen. 31 december de hele dag oliebollen gebakken. Ik heb fijne dagen gehad, maar het is nu ook weer goed dat de feestdagen voorbij zijn. De eerste week van januari lekker vakantie en dan weer met frisse zin beginnen. Ik hoop dat jullie ook fijne dagen hebben gehad. Sinds ik een blogje schrijf heb ik veel meer bezoekers op mijn website en dat is natuurlijk heel erg leuk. Ik ga hier nog maar een poosje mee door.

Mijn hoofd is momenteel leeg en dat is fijn, dit ga ik proberen zo te houden. Ontspanning dat is goed voor ieder mens. Een voetreflexbehandeling  zorgt er voor dat je je heerlijk ontspannen voelt. Dus ik wil iedereen aanraden om in 2017 eens naar een voetreflextherapeut  te gaan. Echt doen hoor! Je zult verbaasd zijn over hoe je je voelt na die behandeling. Even die energie weer laten stromen.  Daar waar de energie verstoord is kun je tijdens de behandeling een soort stekende “pijn”voelen. Dat betekent dat de energie verstoord is bij dat orgaan/weefsel. Door de druk wordt de verstoring opgeheven en kan de energie weer stromen. Maar soms voel je ook helemaal niets en dat is ook goed. Ook dan zul je het effect van voetreflextherapie merken.  Dus een goed voornemen voor 2017, ga naar de voetreflextherapeut!

Roos

02-01-2017

Volgende blogje 05-01-2017 tot dan.

PS dit is niet mijn dochter op het plaatje, ze is al 15 jaar maar wel net zo schattig.