Vanochtend ging de telefoon en tot mijn verbazing was er iemand van RTL aan de andere kant van de lijn. Het was een hele vriendelijke vrouw die mij vroeg of ik de eigenaar wasvan Voetreflexpraktijk De Goede Voeten. Ik antwoordde dat ik dat inderdaad was en toen zei ze mij dat ze mij graag in het programma Lifestyle Xperience zouden willen hebben met mijn praktijk. Nou zoals jullie zullen snappen voelde ik me heel vereerd. Je wordt niet dagelijks gebeld door RLT. Maar om mee te doen met dit programma moet je zelf veel geld betalen en dat is momenteel niet haalbaar voor mij, dus helaas De Goede Voeten komt niet op televisie. Ik houd me altijd aanbevolen, maar dan niet met een eigen bijdrage van bijna €3.000,--.  Het is mooi om voetreflex te promoten, maar als ik met mijn praktijk op televisie kom en iemand uit Aalsmeer denkt, goh dat ga ik eens doen, dan komen ze niet naar Zwolle denk ikJ. Die aardige mevrouw zei ook nog tegen mij dat ze had gelezen dat ik ook workshops gaf. Ja, dat ga ik in 2017 ook doen zie hieronder. Misschien kan ik samen met Landstede wel op televisie als ik de workshop geef:). Of in de show bij Umberto dat lijkt me ook gaaf. Dus RTL bel gerust als jullie weer een leuke aanbieding hebben, ik sta er voor open. Stel je toch eens voor……

Roos 05-01-2017

Volgende blogje 11-01-2017 tot dan.

Workshop Voetreflexmassage

Altijd al meer willen weten over voetreflexmassage? Wilt u zelf leren om een eenvoudige en ontspannende voetmassage te geven? Dan is deze workshop iets voor u.Tijdens deze avond krijgt u een korte introductie over voetreflexzones, waarna u zelf in tweetallen aan de slag gaat. Na afloop van de behandeling is er gelegenheid tot het stellen van vragen. U gaat naar huis met een naslagwerk en olie zodat u thuis het geleerde in de praktijk kunt brengen.

Kom kennismaken met het ontspannende effect van voetreflexmassages!

Wie is onze docent?

Roos

Mijn naam is Roos de Goede en sinds 2003 heb ik een voetreflexpraktijk in Zwolle.In mijn praktijk heb ik al veel voeten mogen behandelen. Elke keer verbaas ik me er over wat een behandeling doet. Hoe relaxed cliënten de praktijk verlaten.

Te volgen in:

Datum & Tijd

Datum: maandag 6 maart 2017
maandag 10 april 2017
Tijd: 19.00-22.00 uur

Prijs €30,- (inclusief naslagwerk en olie)

*prijswijzigingen voorbehouden.

LocatieZwolsestraat 63a, Raalte

Plan uw route met Google Maps

Details

Aantal: 1
Code: 690C
690D
De Workshop Voetreflexmassage wordt aangeboden door de Volksuniversiteit Raalte.
Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Infoshop Raalte, 088-8508215 of via