tenen

 

De afgelopen dagen ben ik druk geweest met het voorbereiden van de Workshop die ik morgen ga geven.  Het naslagwerk heb ik in orde gemaakt, net als de Powerpoint presentatie.  Het is zo ontzettend leuk dat de workshop doorgaat deze keer. Ik had afgesproken dat ik zou beginnen met 10 cursisten omdat ik even moet kijken of dat lukt. Nou er hebben zich inmiddels 10 cursisten aangemeld, dus een volle bak! Hopelijk loopt het allemaal goed morgen. Ik vind het wel spannend maar ook heel erg leuk. Het volgende blogje zal wat langer zijn want ik heb het druk de eerste drie dagen van de week. Op woensdag sta ik met collega’s ook op Nationale Vrouwendag in Zwolle. Dus genoeg te doen.

Oja en mocht je nu ook graag naar een workshop willen komen? Op 10 april a.s. staat er weer eentje gepland in Raalte, dus….

Roos 05-03- 2017

Volgende blogje 10-03-2017