proud 237193

Dan is het al weer vrijdag, de week is omgevlogen. Afgelopen maandag heb ik de workshop gegeven bij de Volksuniversiteit in Raalte. Volgens mij was het een succes, iedereen vond het leuk. Ze vroegen zelfs of ik een verdiepingsworkshop wilde geven. Dat heb ik aangegeven bij de Volksuniversiteit in Raalte en ze gaan de cursisten benaderen over het hoe en wat. Wat krijg je daar een energie van. Afgelopen woensdag stond ik samen met collega’s op de Nationale Vrouwendag in Zwolle verkorte voetreflexbehandelingen te geven. Ook dat was een succes, de stoelen zijn geen moment leeg geweest. Weer zoveel mooie mensen ontmoet, heerlijk. Gisteren allerlei administratieve dingen gedaan en nog een behandeling in mijn praktijk. En dan vandaag…. De zon, achtertuin en rust. Even lekker de Libelle lezen en genieten van de tuin, mijn kat Senna die ronddartelt. Wat een heerlijke dag, of beter gezegd wat een heerlijke week. Nu ga ik mijn dochter helpen met de toetsen die komen gaan en morgen ook nog even sporten. Even goed voor mezelf zorgen na zo’n drukke week.J

10 april staat de laatste workshop gepland voor de zomer, dus…Voor meer informatie kun je contact op nemen met Infoshop Raalte, 088-8508215 of via

Roos 10-03- 2017

Volgende blogje 15-03-2017