say yes

Dat samenwerken leuk is dat wist ik al lang. Zaterdag 1 juli a.s. ga ik samen met Sannon Sieraden en Brigitte Elzinga een inloop houden in mijn praktijk. Manon en Sanne van Sannon Sieraden zullen hun prachtige sieraden uitstallen,zodat jullie ze kunnen bekijken en uiteraard kunnen kopen. Brigitte komt met dōTERRA  essentiële oliën van therapeutische kwaliteit die de capaciteit hebben om de levenskwaliteit te verbeteren via verspreiding in de lucht, door deze op het lichaam te smeren of zelfs in te nemen.

Haar eerste ervaring met de oliën van doTERRA heeft haar direct verliefd gemaakt op het product. De zuiverheid, maar vooral de directe en positieve werking op haar gezondheid maken de oliën een feestje om te gebruiken. Zij zal  1 juli a.s. handmassages geven voor € 5,00

Mijn aandeel die dag is het aanbieden van een verkorte ontspannende voetreflexbehandeling en/of een verkorte verzorgende behandeling LIEF. De verkorte behandeling LIEF  bestaat uit een scrub en massage met verzorgende crème en wordt uitgevoerd met de heerlijke producten van LUSH voor € 7,50. Uiteraard is er koffie/thee iets fris en een lekkernij.

We hebben er allemaal zin in en hopen jullie te zien op 1 juli a.s. vanaf 10.00 uur.

Roos  25-06- 2017

Volgende blogje 02-07-2017