Dan is het al weer bijna november. De tijd waarin de zorgverzekeraars bekend maken wat ze wel en niet gaan vergoeden in 2018. Voor ons therapeuten is dat weer een spannende tijd. Eigenlijk wil ik me daar niet meer door laten beïnvloeden en gaan bekijken hoe ik mijn praktijk zonder vergoedingen van de zorgverzekeraars kan laten bestaan. Daar krijg je namelijk wel energie van. Mijn doel is om een concept te vinden waarin de behandelingen betaalbaar blijven voor iedereen en ik niet afhankelijk ben van de zorgverzekeraars. Om eerlijk te bekennen is dat best lastig om uit te zoeken. Momenteel bekijk ik allerlei mogelijkheden en dat kost behoorlijk veel tijd. Eigenlijk is dat heel jammer want ik kan die tijd beter besteden aan mijn behandelingen en workshops die gepland staan en het verder uitschrijven van de verdiepingsworkshop. Vanuit daar ga ik verder bouwen. Van bouwen krijg je weer energie en als je energie hebt,  dan gaan dingen beter en sta je positiever in het leven.  

Dan nog even iets heel anders, er kan natuurlijk nog ingeschreven voor de workshops bij de Volksuniversiteit van Landstede.  

Op 13 november a.s. geef ik kennismakingsworkshops bij de Volksuniversiteit Raalte. Op 27 november a.s. staat er een verdiepingsworkshop gepland. De kennismakingsworkshop van

 13 november  gaat sowieso door. U kunt zich nog voor alle data inschrijven. Voor informatie   of bel 088-8508215

Roos  29-10-2017

Volgende blogje 04-11-2017 

inhale