dream

Volgens mij heeft iedereen een droom. Iets wat je heel graag zou willen doen. Het kan iets heel groots zijn, zoals een jaar lang backpacken over de hele wereld, een eigen zaak, ander werk. Dat je een droom hebt is goed. Je werkt ergens naar toe of je spaart om de droom te kunnen verwezenlijken. Maar je kunt ook kleine dromen hebben, zoals bijvoorbeeld een trui afbreien of een mooi schilderij maken. Het maakt niet uit of je groot of klein droomt, ga er mee bezig! Probeer die droom uit te laten komen. Geniet van het hele proces. Een droom hebben is goed voor ons mensen. Mijn droom verandert zo nu en dan. Ik heb altijd erg verlangd naar kinderen om mij heen en als dat dan niet op de natuurlijk weg lukt, dan wordt de droom vuriger. Je wilt het zo graag. Het idee om samen oud te worden vond ik niet erg, maar een leven zonder kinderen wel. Zo kom je in een behoorlijk heftig traject terecht om je droom waar te maken. Dat lukt dan niet en dan voel je je verslagen, verdrietig en moedeloos. Maar die droom blijft en dan sla je andere wegen in om je droom te verwezenlijken. In het ziekenhuistraject ben ik met voetreflex in aanraking gekomen. Voetreflex heeft mij er doorheen geholpen. Ik vond het zo bijzonder hoe het mij heeft geholpen, dat ik de opleiding zelf ben gaan volgen. Er kwam een droom bij, een eigen voetreflexpraktijk. Uiteindelijk is mijn eerste droom uitgekomen met de komst van onze prachtige dochter uit China. Mijn fulltime kantoorbaan werd parttime, lees: schooltijden werken en van werk naar school racen om mijn droom op te halen om zodat zij niet naar de opvang te hoefde. Diploma van voetreflextherapeut in de zak en dan langzaam ook die praktijk opbouwen. De ene droom groeit en bloeit en de andere droom groeit steeds meer. I have a dream and i love it.

Liefs Roos 03-03-2018

Volgende blogje 10-03-2018

dram2