Whatwethink

Het leven is in beweging, beweging zorgt voor verandering, door verandering ontstaat groei, maar altijd is er die eerste stap. Zo is het maar net. Inmiddels zijn we al 6 weken in het nieuwe jaar. Langzaamaan begin ik te wennen aan mijn 32-urige werkweek. Op dit moment komt er weer ruimte om nieuwe ideeën toe te laten. Vandaag ben ik begonnen met een ochtend meditatie, even rust in mijn hoofd creëren. Dat is een goed begin van de dag. Sinds een aantal maanden heb ik behoorlijk last van mijn linkerarm, het komt vanaf de schoudergordel en er ontstaan gedurende de dag steeds tintelingen in mijn arm alsof je je elleboog hebt gestoten. Eerst dacht ik dat het door het sporten kwam, maar inmiddels ben ik er achter dat het dieper in mijzelf zit. Emotioneel teveel op je nemen. Altijd ja zeggen tegen anderen, dat betekent nee tegen mijzelf. Altijd twijfel. Daar ga ik nu verandering in brengen en op mezelf passen. Ik moet me niet meer verzetten tegen de noodzakelijke wendingen in mijn leven en kiezen voor opbouw in plaats van afbraak. Gelukkig kan ik mijn voeten ook zelf behandelen en dat ga ik de komende dagen doen. Opbouwen ga ik ook. Eerst de tijdelijke leuke klus die ik op mijn werk mag doen en daarna weer volop bouwen aan mijn praktijk. De ideeën zijn er weer en dat is een goed teken. 

Liefs Roos 10-02-2019
Volgende blog 17-02-2019

agreatweekend