Je kunt niemand te vaak

In je armen nemen.

Je kunt nooit te vaak fluisteren

Ik heb je lief!

Je kunt nooit te vaak zeggen

Mooi dat jij bestaat.

Je moet veel dingen gewoon

vaak genoeg doen,

omdat we nooit weten

of er nog een morgen komt

mooie spreuken made by LM

Ik wens jullie veel licht op jullie voetpad in 2017.


Morgen zou ik een sportles gaan inhalen. Maar omdat ik een beetje verstrooid al ja had gezegd op de vraag of ik een week later mijn sportles wilde inhalen, had ik een dubbele afspraak gemaakt. Die bewuste avond staat er nl. een voetreflexafspraak gepland. Dat heeft natuurlijk voorrang. Dus heb ik een collega blij gemaakt met mijn sportles. Wij hebben sinds de zomer de mogelijkheid om in een sportzaal op mijn werk te sporten na werktijd. Dat is echt heerlijk. Wij krijgen les van Isabel Nendos Morais van Happy & Healthy Isabel. Ze geeft bij ons  ESSENTRICS en dat is echt heerlijk.

ESSENTRICS is een dynamisch fitnessprogramma dat de spieren tegelijkertijd verlengt en versterkt zonder het gebruik van gewichten. ESSENTRICS geeft je sterke buik- en rugspieren, een strakke taille en slanke bovenbenen en armen. Je krijgt meer flexibiliteit, kracht en souplesse.

Nou en daar ga ik voor. Dit jaar even niet meer, maar vanaf januari 2017 ga ik weer heerlijk iedere week sporten.  Ook dat is goed voor je hele lijf, bewegen en lekker een voetreflexbehandeling ondergaan.  Laat januari maar komen ik heb er heel veel zin in. En jullie? Ga bewegen en kom een keertje bij mij langs voor een voetreflexbehandeling. Je bent hartstikke welkom!

Roos

20-12-2016

Volgende blogje 24-12-2016