Mijn voetreflex behandelingen komen ook voor 2021 voor vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking mits u aanvullend verzekerd bent. 

U kunt dat nakijken in de voorwaarden van uw polis.

De behandelingen worden gedaan op afspraak en ik hanteer de volgende tarieven:


Voetreflexbehandeling volwassenen behandelcode 24009
Eerste behandeling incl. intake € 40,00
Vervolgbehandeling € 40,00
De eerste behandeling voor volwassenen duurt ongeveer 80 minuten.(Dit is incl. intakegesprek). 
De vervolgbehandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Voetreflexbehandeling kinderen tot en met 9 jaar  behandelcode 24009
Eerste behandeling incl. intake € 35,00
Vervolgbehandeling € 30,00
De eerste behandeling voor kinderen duurt ongeveer 60 minuten (incl. intakegesprek). 
De vervolgbehandeling duurt ongeveer 40 minuten.

Na de behandeling is het de bedoeling dat u direct afrekent.

Vitaliserende en ontspannende voetbehandeling LIEF! € 25,-- , duur 60 minuten.                                Deze behandeling komt niet voor vergoeding van de zorgverzekeraars in aanmerking. U krijgt een bruisend voetbad met bath bombs en wash en soak, een vitaliserende peeling, een weldadig masker, een rustgevende massage en de behandeling wordt beëindigd met een verzorgende voetencrème.

Nieuw in de praktijk de workshop voetreflexmassage basis, de workshop duurt 3 uur en wordt in overleg gepland. Aan de workshop kunnen minimaal 2 en maximaal 4 personen deelnemen. Eerst krijgt u een korte introductie over voetreflexmassage, daarna leert de ontspanningspunten op de voet te behandelen. Na de pauze wisselen we van plek en leert de ander de ontspanningspunten op de voet te behandelen. Na afloop van de workshop ontvangt u een naslagwerk. De kosten voor de workshop bedragen €50,00 (incl koffie/thee en iets lekkers). Bel of mail voor een afspraak. De kosten van de workshop komen niet in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekeraar.

Nieuw in de praktijk de workshop voetenwellness, de workshop duurt 3 uur en wordt in overleg gepland. Aan de workshop kunnen minimaal 2 en maximaal 4 personen deelnemen. U leert tijdens deze workshop om een vitaliserende en ontspannende voetmassage te geven. De workshop bestaat uit  een bruisend voetbad met bath bombs en wash en soak, een vitaliserende peeling, een weldadig masker, een rustgevende massage en de behandeling wordt beëindigd met een verzorgende voetencrème.. Na afloop van de workshop ontvangt u een naslagwerk. De kosten voor de workshop bedragen €50,00 (incl koffie/thee en iets lekkers). Bel of mail voor een afspraak. De kosten van de workshop komen niet in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekeraar.

Ik ben niet in het bezit van een pinapparaat. Wel kan er afgerekend worden via een Tikkie of betaalverzoek. Het bedrag zal wel ter plekke moeten worden overgemaakt.

Een aantal verzekeraars vergoeden de  voetreflexbehandeling, omdat ik aangesloten benbij de beroepsvereniging Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT) registratienummer CM2652-06-10-19 level 3 therapeut.
Vraag echter altijd even bij uw verzekering na of dit ook voor uw pakket van toepassing is. 

Bent u aanvullend verzekerd bij

  • Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden ZorgMenzisPMA, Anderzorgde drie Zorgkantoren Groningen Twente en ArnhemMenzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ 

dan kunt u de rekening indienen en voor vergoeding in aanmerking komen. De behandeling telt niet mee voor eigen risico van het basispakket.
Als u verhinderd bent om op uw afspraak te komen wilt u dat dan 24 uur van te voren doorgeven?

Privacy Beleid Praktijk.

Zoals de wet voorschrijft, wordt er zorgvuldig met uw gegevens omgegaan.

Vanuit mijn beroepsbeoefening heb ik geheimhoudingsplicht.

Alle gegevens die ik nodig heb om tot goede verslaglegging/ dossiervorming te komen, worden alleen in overeenstemming met jou gemaakt.

Uw naam, adres, woonplaatsmailadres, telefoonnummer en gegevens, zoals je geboortedatum, ziektekostenverzekeraar en polisnummer zullen in uw dossier worden bewaard. Deze gegevens heb ik nodig om te kunnen factureren en verslaglegging te doen n.a.v de behandelingen die u ondergaat op mijn praktijk. Alles in overleg en toestemming met u.

Kunnen we niet tot overeenstemming komen n.a.v dit beleid, dan is er geen behandeling mogelijk.

Uw dossier wordt alleen door mij en op verzoek door u ingezien.

Wettelijk heb ik de verplichting om dossiers 15 jaar te bewaren en daarna te vernietigen.

Dossiers worden bewaard "achter slot en grendel".

Via het CAT,Complementair Aanvullende Therapeuten ben ik aangesloten bij het GAT, Geschilleninstantie  Alternatieve Therapeuten, inzake Wkkgz en tuchtrecht.