hart2

Afgelopen zaterdag heb ik een praktijkochtend gehad bij mijn beroepsvereniging. Daar heb ik weer een aantal leuke collega’s ontmoet. We hebben de ochtend heerlijk gewerkt met elkaar. Dat is toch heel nuttig. Er is ook een reflexpunt onder de voet dat je kan helpen als iemand kramp heeft. Ik kreeg nl. kramp in mijn tenen en de docente drukte op dat reflexpunt en de kramp verdween. Je kan dat toepassen bij alle vormen van kramp, dus kuit, bovenbeen enz. Dat zijn van die leuke leerzame dingen. Toen ik thuiskwam stond er een e-mail in mijn mailbox waarin ik werd gevraagd om met een aantal collega’s van mijn beroepsvereniging mee te werken aan de Nationale Vrouwendag op 8 maart a.s. Natuurlijk doe ik daar aan mee. Het is hartstikke leuk om met elkaar voeten te behandelen, de beroepsvereniging en natuurlijk je eigen praktijk te promoten. Dus als je in de buurt bent op 8 maart a.s. Je bent welkom van 17.30 -21.30 uur in het Thomas à Kempis College, Schuurmanstraat 1 in Zwolle. Er is van alles te doen, muziek, cabaret, hapjes, een verwenplein enz. Mijn agenda begint al aardig vol te raken in maart. Twee evenementen in één week. 6 maart workshop en 8 maart Nationale Vrouwendag. Super!

Roos 07-02- 2017

Volgende blogje 10-02-2017