ik besluit

Toen lukte het even niet om een blogje te schrijven. Er stond een cursusweek gepland op mijn werk bij de rechtbank, mijn dochter zat in de toetsweek, zelf volg ik een cursus projectmanagement voor mijn werk bij de rechtbank  en dat slokte veel tijd op. Nu zit ik weer even in rustiger vaarwater. Ontspanning is ook belangrijk dus ben ik lekker aan het sporten en zit op een breiclub genaamd “Steekje los”. Mijn breiproject is een jurk voor de zomer. Van breien word je echt helemaal zen. Heerlijk is dat, het lijkt wel of je voetreflexbehandeling ondergaat.  Er staan ook weer een paar nieuwe projecten op het programma. Bij de rechtbank heeft een sector een project vitaliteit en ze hebben mij gevraagd of ik verkorte behandelingen wil komen geven. Dat ga ik natuurlijk doen. Daarnaast ga ik misschien bij een fitness centrum behandelingen geven. Dat laatste staat echt nog in de kinderschoenen,  dus dat wachten we af. Momenteel komen er veel leuke dingen op mijn pad. Dat is echt fijn, het voelt goed om lekker met mijn praktijk De Goede Voeten bezig te zijn.

Ben je zelf nou niet zo relaxed, overweeg dan toch eens om bij mij langs te komen voor een voetreflexbehandeling. Je zult merken dat je je na een aantal behandelingen echt beter voelt.

Want weet je? Ik gun het je zo……

Roos  05-04- 2017

Volgende blogje 10-04-2017