01 07 17a01 07 17

Op 1 juli jl. was het dan zover, de inloop. De praktijkruimte moest een beetje worden aangepast en er moesten een paar tafeltjes en stoelen worden bijgezet, maar toen rond 11.00 uur stond de eerste bezoeker binnen. Even kletsen een lekker bakje koffie met iets lekkers er bij en toen ging ze bij mij in de stoel zitten voor een verkorte voetreflexbehandeling. Daarna heeft ze nog sieraden gekocht bij Sannon Sieraden.  Zo ging het de hele dag door, handmassages met olie van doTerra, sieraden en mijn behandeling LIEF uitgevoerd met de heerlijke producten van LUSH.  Gelukkig hadden we even tijd voor een welverdiend broodje en daarna ging het weer de hele middag door. Wat is samenwerken toch leuk! Nu nog even de laatste loodjes naar de vakantie. Lekker behandelen in de praktijk, verdiepingsworkshop schrijven, nadenken over de informatiemarkt bij Landstede en nog veel meer. Wat een heerlijke positieve energie, ik kijk met een glimlach terug op de afgelopen week.

Mijn site wordt veel bezocht en met name het blogje wordt veel gelezen, dan vind ik heel erg leuk. Bedankt daarvoor! Mocht je eens een vraag hebben, je mag me altijd mailen (vind ik heel leuk).

Voor wie er aan toe is, een hele fijne vakantie,

55716931 hoor het geluid van de golven en ontspannen zomervakantie en getrokken vakantie de hand vector illu

Roos  10-07- 2017

Volgende blogje 17-07-2017