ratrace05 06 2017 002

Best een spannende tijd die uitslag van mijn examen afwachten. Steeds kijken op de site of er al een cijfer staat. Dan ineens is het moment daar… fijn, ik ben geslaagd met een 7,5. Zo die heb ik ook weer in de pocket. Veel tijd om daar bij stil te staan is er niet, want er moet nog van alles gebeuren. Het lijkt wel een rat race zo naar de vakantie toe, maar gelukkig heb ik een paar dagen vrij voordat we gaan dus dan kan ik hopelijk alles doen wat ik nog op de planning heb staan. Het is ook belangrijk om even een pas op de plaats te maken en achterom te kijken naar wat er allemaal is gebeurd. Dat doe ik met een glimlach. Mocht je nog behoefte hebben om voor de vakantie je voetjes nog even die extra aandacht te geven die ze eigenlijk wel verdienen, dan kan dat nog. Mail of bel voor een afspraak. Dan gaan jouw trouwe onderdanen ook relaxed op vakantie. Door een voetreflexbehandeling  ontspant je hele lichaam en niet alleen de voeten,  dat is het fijne van voetreflextherapie. Maar je kan ook na je vakantie komen, want de tijd ervoor zal, net als bij mij, ook wel heel erg druk zijn. Wel erg leuk dat je mijn blogje nog even leest. Geniet van de zomer en wie weet tot gauw.

beinlove

Roos  21-07- 2017

Volgende blogje 27-07-2017