Take your love one here to celebrate Valentine's Day!

Dan zijn de laatste twee dagen van mijn vakantie aangebroken.  We zijn heerlijk naar Italië geweest met de caravan. De eerste 8 dagen waande ik me in het paradijs, heerlijk zwemmen, zonnen, lezen en gezelligheid, maar op dag 9 sloeg het weer om en kregen we rond 13.00 uur ’s middags een windhoos in onze voortent. De tent werd zo goed en kwaad als het kon gerepareerd en het heerlijke vakantiegevoel kwam langzaamaan weer terug. Toen werd het woensdag en die avond begon het te regenen, die regen ging over in hagel zo groot als pingpong ballen. De tent weer kapot en ons caravandak een poffertjespan. We hebben onze vakantie maar afgebroken en zijn huiswaarts gegaan met veel schade. Gelukkig zijn het maar spullen en hebben we zelf niets. Een boel geregel, maar uiteindelijk betaalt de verzekering de schade.  Het is natuurlijk niet leuk wat er gebeurde in de vakantie. Maar doordat we al 8 heerlijke dagen hadden gehad, waren we uitgerust en konden we de situatie goed aan. Ook merkte ik dat ik in die 8 dagen rust en ontspanning mijn gevoelens beter registreerde en beleefde. Ik leefde meer vanuit mijn hart.  Doordat ontspannen en fijne gevoel werd mijn hart gevoed en dat voelt heel goed. Dat heeft mij ook aan het nadenken gezet. Er komen weer een heleboel nieuwe dingen aan en ik ga mijn hart meer volgen in de hoop dat ik er dan meer ontspannen mee om kan gaan. Ook ga ik proberen om harten om mij heen te vinden, bijvoorbeeld in de natuur . Als je goed kijkt zie heel vaak harten, ik zal ze op mijn blog laten zienJ. Nu ga ik nog even twee dagen genieten, boek uitlezen, lekker mutsen met mijn dochter en dan woensdag weer aan de slag. xxxx

Roos  21-8- 2017

Volgende blogje 26-08-2017