Twee weken op mijn nieuwe werkplek en wat zijn er veel emoties door me heen gegaan. Na de eerste week was ik er van overtuigd dat ik na 6 maanden weer terug zou gaan naar mijn “oude“ werkplek. In de tweede week veranderde dat weer langzaam naar er blanco in gaan en het rustig bekijken. Maar die emoties en de spiegel waarin ik mezelf ook zag, hebben me aan het denken gezet. Zoals jullie allemaal weten word je van denken moe. Gelukkig had ik veel afspraken in mijn praktijk staan, waardoor kwam ik weer met mijn beidevoetjes op de grond kwam. Ook heb ik de beste therapeut die je je maar kunt voorstellen in huis, Senna (mijn kat).

Heel langzaam begin ik me dingen eigen te maken op mijn nieuwe werkplek, de voeten blijven, de oude  werkplek lonkt ook nog. Maar in mijn hoofd borrelen ideeën op over samenwerken, projecten doen. Beter goed gejat, dan slecht verzonnenJ. Misschien is er een weg in het midden. De best of both worlds. We gaan het zien. Vanaf volgend week danst mijn dochter ook weer, voor haar geldt ook the best of both worlds.

Dan nog even iets heel anders, er kan natuurlijk nog ingeschreven voor de workshops bij de Volksuniversiteit van Landstede.  

Op 16 oktober en 13 november a.s. geef ik kennismakingsworkshops bij de Volksuniversiteit Raalte. Op 27 november a.s. staat er een verdiepingsworkshop gepland. De kennismakingsworkshop van

 13 november  gaat sowieso door. U kunt zich nog voor alle data inschrijven. Voor informatie   of bel 088-8508215

Roos  29-09-2017

Volgende blogje 07-10-2017 

therapeutsennajpg

#blackcatbringsluckinchina