Hier in huis staan we voor de eerste tentamenweek van onze dochter. Dat vergt een strakke planning en ook wel een beetje stress. De planning heeft ze uitgeschreven in een planner. Nu is het zaak om per dag  te doen wat er gepland staat en dat dan afvinken. 

We hebben samen besloten dat ze vanaf deze week voetreflex behandelingen gaat krijgen van mij. Gisteren zijn we ermee begonnen, ze vond het heerlijk. Even samen in de praktijk de tijd nemen voor elkaar en vooral voor haar voeten. Nadat ik alle reflexpunten had behandeld heb ik de ontspannings- reflexpunten nog een keer extra behandeld. Dit werkt altijd erg goed. Ze was daarna heerlijk ontspannen.

Voetreflex kan dus ook voor ingezet worden voor (examen)stress. Even een moment van ontspanning bij pubers in een toch wel heel spannende tijd.

Na de behandeling voel ik dat de energie weer stroomt bij haar en ook bij mij als behandelaar. Dat is mooi om te ervaren.

Dus mocht je iemand in je omgeving hebben die in het examenjaar zit, laat diegene met regelmaat een voetreflex behandeling ondergaan, dan gaan ze in ieder geval relaxed het eindexamen in.

Uiteraard zal regelmatig studeren ook moeten gebeuren. De behandeling geeft je vaak een wat rustiger gevoel. Dat werkt dan door in de prestaties.

Uiteraard kan je ook komen als je niet in het examenjaar zit, maar bijvoorbeeld een drukke baan hebt en daardoor stress voelt. Dan maken we samen een behandelplan om te kijken of we de stressklachten kunnen verlichten. Je kunt me mailen of bellen voor een afspraak.

Dan nog even iets heel anders, er kan natuurlijk nog ingeschreven voor de workshops bij de Volksuniversiteit van Landstede.  Er zijn nog een paar plaatsen vrij.

Op 13 november a.s. geef ik kennismakingsworkshops bij de Volksuniversiteit Raalte. Op 27 november a.s. staat er een verdiepingsworkshop gepland. De kennismakingsworkshop van 13 november  gaat sowieso door. Je kan  je  nog voor alle data inschrijven. Voor informatie   of bel 088-8508215.

Wie weet tot gauw.

Liefs Roos  04-11-2017

Volgende blogje 11-11-2017 

Fear