wave of

Toen was het 28 december 2017. Al 28 dagen ben ik terug op mijn oude werkplek en dat is heerlijk. Het is goed om nieuwe dingen te proberen, maar als het niet jouw ding is, dan moet je er niet mee verdergaan. Maar wat heb ik veel geleerd en wat ben ik mezelf tegengekomen.  Vanaf vandaag heb ik even vrij, even bijkomen van alles wat er is gebeurd.  Het gekke is dat vanaf het moment dat ik weer op mijn oude werkplek ben begonnen er ruimte is in mijn hoofd, er weer nieuwe ideeën komen. Met name voor mijn praktijk. Nieuwe kansen om de workshops te gaan uitbreiden. Creatief bezig zijn in huis. Heel langzaamaan vind ik mezelf weer terug en dat is goed. De workshop die ik in november heb gegeven was een succes en ik heb weer veel leuke mensen ontmoet die avond. Dus er gebeuren weer mooie dingen. Eind november heb ik de beroepstoetsing gedaan en gehaald. Mijn behandelingen komen in 2018 weer in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekeraar.  Dat is goed nieuws voor mijn cliënten. De website wordt steeds vaker bezocht en dan met name het blog. Dank jullie wel daarvoor. Ik ga deze dagen nog even flink aan het werk in mijn praktijk. Heerlijk daar krijg je energie van.  Geniet van de komende dagen en voor het einde van het jaar kom ik nog terug met een blogje.

Liefs Roos  28-12-2017

Volgende blogje 30-12-2017