Allereerst wens ik jullie een heel goed en gezond 2018. Het weekje vrij zit er bijna op en het heeft me goed gedaan. Allerlei administratieve klussen gedaan en voorbereidingen getroffen voor de workshops die komen gaan. Ook ga ik weer een open huis plannen. Vaak als de ideeën opborrelen dan melden zich mensen met ook weer nieuwe ideeën en zo ontstaan er weer mooie samenwerkingsverbanden.  Er is altijd een periode dat ik denk  ga ik door met de praktijk of is het tijd voor iets anders. Zodra die gedacht opkomt, bemerk ik dat alles in mij door wil gaan met de praktijk. Dat is dus ook wat ik ga doen. Meer investeren en uitdenken en ik heb er zin in. Ik neem het heft in eigen handen.  Ik ga zien wat er gebeurd. Natuurlijk is het spannend, maar ik heb geprobeerd bij een andere werkgever te gaan werken en dat beviel niet, nu investeer ik meer tijd in mijn eigen praktijk en ben weer veilig terug op mijn oude stek. Dat voelt goed. Mijn uitdaging ligt dus in mijn eigen praktijk en daar ga ik op inzetten. Al gaat het stap voor stap het begin is er. Op naar een heel mooi 2018

Liefs Roos  06-01-2018

Volgende blogje 13-01-2018 

fall