tip toe

De brok in mijn keel is verdwenen, laten we hopen dat hij voorlopig wegblijft. Nu heb ik pijn ter hoogte van mijn linkerschouderblad. Tja wat zou dat nou betekenen?  Ik heb het boek van Christiane Beerlandt er weer bij gepakt en ik lees  dat als je stevig rechtop staat in je levenskrachtige ruggengraat en  je schouderbladen en armen bovenwaarts opent als een kelk,  dat daardoor alles ligt weegt en dat je je openstelt voor al het goede, daardoor besef je hoe sterk je bent. Ik denk dat het bij mij een beetje anders is. Het is wel mijn streven om mij zo te voelen, maar ik ben nog niet zover. Het vertrouwen moet groeien en daar werk ik hard aan. De tekenen zijn er echt , maar nu nog geloven in jezelf. De energie weer voelen stromen. De komende week staan in het teken van behandelingen geven en uitschrijven van de workshops. Daar ga ik morgen mee beginnen.  Verder ga ik stap voor stap op mijn doel af. De brok in mijn keel ben ik kwijt, nu de pijn in mijn schouderblad nog. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook verdwijnt. Dan gaat energie gaat weer stromen, lekker aan het werk voor mijn eigen bedrijfje en tussendoor natuurlijk relaxen.

Liefs Roos  20-01-2018

Volgende blogje 27 -01-2018 

handen