walktheway

De energie stroomt en dat merk ik. De ene na de ander afspraak in mijn praktijk plan ik in en de workshops voor Landstede zijn gepland. De data zijn: 26 maart 2018 de kennismakingsworkshop voetreflexmassage, 9 april 2018 de workshop voetenwellness en 16 april 2018 de verdiepings-workshop voetreflexmassage. De workshops zijn allemaal in Raalte. Ze zeggen wel eens laat het los en het komt naar je toe, nou dat is helemaal waar. Vorige week heb ik alle inkopen voor de workshop voetenwellness gedaan, we gaan werken met heerlijke producten van Lush en de Bodyshop. Dat wordt echt genieten. Met heerlijke relaxte voetjes het voorjaar in. Kijk voor een uitgebreidere uitleg bij mijn nieuwsberichten of . De weken vliegen voorbij en ik ben heerlijk aan het werk in mijn praktijk, dat geeft heel veel voldoening.  Ik heb ook veel zin in de workshops die gepland staan. Lekker plannen, uitzoeken, schrijven. Echt heerlijk! Alles komt in rustiger vaarwater en daar ben ik zo aan toe. Nu ga ik genieten van mijn zondag, want ik heb weer een volle week voor de boegJ

Liefs Roos  04-02-2018

Volgende blogje 10-02-2018 

1486718371 voeten