letgojpg

Als je de probeert de dingen onder controle te houden dan lukt dat meestal niet. Het is beter om los te laten. Persoonlijk vind ik dat nog wel een dingetje. Ik houd de dingen graag allemaal onder controle. Dat is dus niet goed. De afgelopen tijd heb ik bewust dingen losgelaten omdat ik er behoorlijk last van kreeg om ze onder controle te houden. Slapeloze nachten had ik er van. De hele dag maalde er van alles door mijn hoofd. Ik schoot van de ene gedachte naar de andere en er kwam niets uit mijn vingers. Heel erg frustrerend.  Een goede vriendin van mij zag het gebeuren en zei mij dat ik gewoon mijn opgedragen taken uit moest voeren en de andere dingen los moest laten. Eureka! Het werkte, er kwam een soort rust over mij en dat was heerlijk. Dan gebeurt het , de telefoon gaat, de afspraken in mijn praktijk nemen toe. Dat jurkje heb ik eindelijk afgebreid. Mijn blogje is op tijd geschreven.  De voorbereiding  van de workshops is bijna af. Dit wil ik vasthouden. Niet meer die gedachten die in mijn hoofd heen en weer draven en waar ik dan uiteindelijk niets mee doe. Lekker een beetje zien wat er gebeurd, aanklooien en prutsen. Dat is wat ik de komende tijd ga doen. Ik laat de boel los en dan komt het vanzelf naar mij toe. Het is heel goed voor je. Doen jullie met mij mee?

Wist je dat putsen de meest onderschatte fase van een creatief proces is? J

Liefs Roos  10-02-2018

Volgende blogje 16-02-2018

prutsen