16 Essentials to Host the Best Spa-Themed Slumber Party

Nog een maand en dan dient het voorjaar zich weer aan. In mijn tuin komen de voorjaarsbolletjes langzaam op. Toch wordt het de komende week erg koud. Koud, maar dan wel met een zonnetje en een blauwe lucht. Heerlijk gezond weer en er wordt zelfs gedacht aan een Elfstedentocht. We gaan het zien. Als het weer warmer wordt dan kunnen de open schoentjes ook weer uit de kast en wat is er dan mooier dan verzorgde voeten. In mijn praktijk kun je beginnen met de voorbereiding voor die mooie zomervoetjes. De behandeling LIEF! is daar uitermate geschikt voor.Voor € 25,-- krijg je een bruisend voetbad met bath bombs en wash en soak, een vitaliserende peeling, een weldadig masker, een rustgevende massage en de behandeling wordt beëindigd met een verzorgende voetencrème.

Tijdens deze behandeling gebruik ik producten van LUSH en de Body Shop. Het is een waar voetenfeest. Na de behandeling zijn je voeten heerlijk zacht en het fijne is dat je jezelf ook heel relaxed voelt. Uiteraard kan deze behandeling ook gecombineerd worden met een voetreflexbehandeling. Dit is toch ook wel een heerlijke tijd. In de natuur zie je langzaam het voorjaar beginnen, daarom begin je ook je lichaam voor te bereiden op luchtiger kleding en schoeisel en als het dan ’s avonds behoorlijk vriest doen we gezellig de kaarsjes aan. Maar het voorjaar komt eraan, heerlijk, ik kan niet wachten. Kom je voeten lekker laten verwennen met mijn behandeling LIEF!

Liefs Roos 24-02-2018

Volgende blogje 03-03-2018

PharmaMarket heeft alles in huis om je pijnlijke, opgezwollen of vermoeide voeten te verzorgen. Heb je bijvoorbeeld last van blaren, eelt of zweetvoeten? PharmaMarket biedt een oplossing voor elk probleem. Wil je je voeten eens extra verzorgen? Je vindt bij ons alles voor een deugddoende pedicure, van vijl tot nagellak.