focus

Dan is er opeens chaos. Chaos op het werk en dan ook meteen chaos is mijn hoofd. Ik kom in een vicieuze cirkel terecht, waar ik absoluut niet in wil zitten. Mijn handen jeuken om in te grijpen, maar dat kan niet. De chaos moet opgelost worden door iemand anders. Dan zou je zeggen, loslaten die chaos. En daar ben ik nou net niet zo goed in. Van een afstandje zie ik het gebeuren en dat vind ik zo lastig. Ik heb ideeën over de situatie en denk dat het best eenvoudig opgelost kan worden, maar ik mag me er niet mee bemoeien. Dus doe ik dat niet, maar ik lig er wel wakker van ’s nachts.

Tijd voor actie. Om te beginnen ga ik een Bullet Journal bijhouden en dan in de vorm van positieve leuke dingen. Ideeën voor mijn praktijk, workshops en open dagen. Alles voor mijn eigen bedrijf, want weet je wat het mooie is? In mijn eigen bedrijf bepaal ik zelf wat er gebeurd. Als er chaos is dan los ik het zelf op en hoef ik niet toe te kijken en mijn ideeën voor mezelf te houden. Positieve dingen opschrijven en terug lezen is leuk, ik ga het leuk kleuren en versieren. Hopelijk komt er zo weer rust in mijn hoofd en laat ik de chaos op het werk bij degene die het veroorzaakt.

Wil je ook eens een avond jouw hoofd leegmakenJ. Kom dan naar mijn workshops bij Landstede in Raalte, dan maken we er een gezellige en leerzame avond van.

26 maart 2018 van 19.00 - 22.00 uur Kennismakingsworkshop voetreflexmassage €35,00 incl. naslagwerk en flesje olie.Tijdens deze avond krijgt u een korte introductie over voetreflexzones, waarna u zelf in tweetallen aan de slag gaat. Na afloop van de behandeling is er gelegenheid tot het stellen van vragen. U gaat naar huis met een naslagwerk en olie, zodat u thuis het geleerde in de praktijk kunt brengen

9 april 2018  van 19.00 - 22.00 uur workshop Voetenwellness €39,50 incl. naslagwerk en pakketje voor 2 thuisbehandelingen.Tijdens deze workshop krijgt u een bruisend voetbad met bath bombs en grapefruitsoak, een vitaliserende peeling vol mineraalrijk zeezout dat ontstekingsremmend werkt en dode huidcellen verwijderd. Door de combinatie met citroensap wordt niet alleen je huid maar ook je hoofd verfrist. Vervolgens een weldadig masker met butter van grapefruit, een rustgevende massage en de behandeling wordt afgesloten met een verzorgende pepermunt-voetencrème. (u oefent in tweetallen)
De producten die gebruikt worden zijn van Lush en de Bodyshop.
Na afloop krijgt u een naslagwerk en een verwenpakketje voor twee thuisbehandelingen
Deze workshop is een waar voetenfeest, u gaat met relaxte voeten het voorjaar in.

16 april 2018 van 19.00 - 22.00 uur verdiepingsworkshop voetreflexmassage  €35,00 incl. naslagwerk en flesje olie.In deze workshop gaan we dieper in op de achtergrond van de reflexpunten die we in de kennismakingsworkshop hebben geleerd (voetdiagnostiek). Bij deze workshop worden ook een paar nieuwe reflexpunten aangeleerd. We beginnen met een uitleg over en achtergronden van de (nieuwe) reflexpunten. Daarna gaan we in tweetallen het geleerde toepassen. Voorwaarde voor deze is dat u de kennismakingsworkshop voetrefelxmassage ook heeft gevolgd.

De workshops worden aangeboden door de Volksuniversiteit Raalte.Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Infoshop Raalte, 088-8508215 of via

Liefs Roos 10-03-2018

Volgende blogje 17-03-2018

 

bulletjournal