energie

De afgelopen week ben ik druk geweest met het voorbereiden van de workshops. Het is heerlijk om weer helemaal in de materie te duiken en te zorgen dat het naslagwerk er weer verzorgd uitziet.

Ook ben ik begonnen met een Bullet Journal. Even een momentje rust en de positieve dingen opschrijven die er die dag gebeurd zijn. Dan besef ik me dat ik die positieve dingen zo extra aandacht geef. De positieve dingen blijven in mijn hoofd en dat voelt goed. Ik kreeg bericht van de Volksuniversiteit Raalte dat mijn workshop van 26 maart a.s. doorgaat. Dat is mooi nieuws. Weer een mooie stap vooruit. Ik ga nu proberen de positieve dingen aandacht te geven en de negatieve dingen te laten voor wat het is. Daarbij neem ik rust voor mezelf in de vorm van creatief bezig zijn, voetreflexbehandelingen geven, workshops geven. Kortom de positieve dingen naar voren halen en doorlezen in mijn Bullet Journal. Ik geef de positieve dingen aandacht en niet de negatieve dingen. Want alles wat je aandacht geeft groeit.

Wil je ook eens een avond jouw hoofd leegmakenJ. Kom dan naar mijn workshops bij Landstede in Raalte, dan maken we er een gezellige, positieve en leerzame avond van.

26 maart 2018 van 19.00 - 22.00 uur Kennismakingsworkshop voetreflexmassage deze workshop gaat sowieso door, er zijn nog een paar plekjes vrij!! €35,00 incl. naslagwerk en flesje olie. Tijdens deze avond krijgt u een korte introductie over voetreflexzones, waarna u zelf in tweetallen aan de slag gaat. Na afloop van de behandeling is er gelegenheid tot het stellen van vragen. U gaat naar huis met een naslagwerk en olie, zodat u thuis het geleerde in de praktijk kunt brengen

9 april 2018  van 19.00 - 22.00 uur workshop Voetenwellness €39,50 incl. naslagwerk en pakketje voor 2 thuisbehandelingen.Tijdens deze workshop krijgt u een bruisend voetbad met bath bombs en grapefruitsoak, een vitaliserende peeling vol mineraalrijk zeezout dat ontstekingsremmend werkt en dode huidcellen verwijderd. Door de combinatie met citroensap wordt niet alleen je huid maar ook je hoofd verfrist. Vervolgens een weldadig masker met butter van grapefruit, een rustgevende massage en de behandeling wordt afgesloten met een verzorgende pepermunt-voetencrème. (u oefent in tweetallen)
De producten die gebruikt worden zijn van Lush en de Bodyshop.
Na afloop krijgt u een naslagwerk en een verwenpakketje voor twee thuisbehandelingen
Deze workshop is een waar voetenfeest, u gaat met relaxte voeten het voorjaar in.

16 april 2018 van 19.00 - 22.00 uur verdiepingsworkshop voetreflexmassage  €35,00 incl. naslagwerk en flesje olie.In deze workshop gaan we dieper in op de achtergrond van de reflexpunten die we in de kennismakingsworkshop hebben geleerd (voetdiagnostiek). Bij deze workshop worden ook een paar nieuwe reflexpunten aangeleerd. We beginnen met een uitleg over en achtergronden van de (nieuwe) reflexpunten. Daarna gaan we in tweetallen het geleerde toepassen. Voorwaarde voor deze is dat u de kennismakingsworkshop voetrefelxmassage ook heeft gevolgd.

De workshops worden aangeboden door de Volksuniversiteit Raalte.Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Infoshop Raalte, 088-8508215 of via

Liefs Roos 17-03-2018

Volgende blogje 24-03-2018 

aandacht