beautiful

Er ligt weer een nieuwe week voor mij. Een week waarin er nieuwe klanten gaan komen en waarin ik voor het eerst de workshop voetenwellness ga geven in mijn eigen praktijk in Zwolle. Het is goed om te merken dat mijn praktijk langzaamaan drukker wordt. Het is heerlijk om bezig te zijn met het uitwerken van het naslagwerk en te bedenken hoe we er een gezellige leerzame workshop van kunnen maken. Mijn ervaring is dat er altijd een fijne sfeer heerst tijdens de workshops. Cursisten zijn verrast over het effect van het behandelen van voeten.

In mijn praktijk kun je 3 verschillende workshops volgen te weten:

De workshop voetreflexmassage basisde workshop duurt 3 uur en wordt in overleg gepland. Aan de workshop kunnen minimaal 2 en maximaal 4 personen deelnemen. Eerst krijgt u een korte introductie over voetreflexmassage, daarna leert de ontspanningspunten op de voet te behandelen. Na de pauze wisselen we van plek en leert de ander de ontspanningspunten op de voet te behandelen. Na afloop van de workshop ontvangt u een naslagwerk en een flesje olie. De kosten voor de workshop bedragen €35,00 incl. koffie/thee en iets lekkers.

De workshop voetreflexmassage verdieping, de workshop duurt 3 uur en wordt in overleg gepland. In deze workshop gaan we dieper in op de achtergrond van de reflexpunten die we in de kennismakingsworkshop hebben geleerd (voetdiagnostiek). Bij deze workshop worden ook een paar nieuwe reflexpunten aangeleerd. We beginnen met een uitleg over en achtergronden van de (nieuwe) reflexpunten. Daarna gaan we in tweetallen het geleerde toepassen. Voorwaarde voor deze is dat u de kennismakingsworkshop voetrefelxmassage ook heeft gevolgd. De kosten voor de workshop bedragen € 35,00 (incl koffie/thee en iets lekkers).

De workshop Voetenwellness, deze workshop duurt 3 uur en wordt in overleg gepland. Tijdens deze workshop krijgt u een bruisend voetbad met bath bombs en grapefruitsoak, een vitaliserende peeling vol mineraalrijk zeezout dat ontstekingsremmend werkt en dode huidcellen verwijderd. Door de combinatie met citroensap wordt niet alleen je huid maar ook je hoofd verfrist. Vervolgens een weldadig masker met butter van grapefruit, een rustgevende massage en de behandeling wordt afgesloten met een verzorgende pepermunt-voetencrème. De kosten voor de workshop bedragen €40,00 per persoon en dat is incl. een naslagwerk en pakketje voor 2 thuisbehandelingen en koffie/thee en iets lekkers.

De producten die gebruikt worden zijn van Lush en de Bodyshop.
Deze workshop is een waar
voetenfeestu gaat met relaxte voeten het voorjaar in.

Bel of mail voor een afspraak 038-4201156 / 06-29138767

Ik wens jullie een stralende week toe, geniet!

Liefs Roos 14-04-2018
Volgende blogje 21-04-2018

voetbad