mountain

De afgelopen weken heb ik allerlei verschillende behandelingen gegeven in mijn praktijk, ik heb een workshop gegeven bij Landstede en een workshop in mijn eigen praktijk. Nieuwe klanten melden zich aan voor een afspraak en dan word ik gebeld met mooi bedrijfsvoorstel. Het begint allemaal steeds beter te lopen. Daar ben ik heel er blij mee. Lang geleden heb ik de eerste stap gezet om mijn eigen praktijk te beginnen en er gebeurde van alles tussendoor waardoor ik toch ook weer twijfels kreeg of ik wel door moest zetten. Maar het is me duidelijk, ik ben op de goede weg om mijn droom waar te maken. Uiteindelijk wil ik een goed lopende praktijk hebben. Dat doel komt steeds dichterbij.

Op 13 mei a.s. is het Moederdag, verwen jouw moederof jezelf eens met een heerlijke Voetenwellness, deze behandeling duurt 1 uur en wordt in overleg gepland. Tijdens deze behandeling krijgt u een bruisend voetbad met bath bombs en grapefruitsoak, een vitaliserende peeling vol mineraalrijk zeezout dat ontstekingsremmend werkt en dode huidcellen verwijderd. Door de combinatie met citroensap wordt niet alleen je huid maar ook je hoofd verfrist. Vervolgens een weldadig masker met butter van grapefruit, een rustgevende massage en de behandeling wordt afgesloten met een verzorgende pepermunt-voetencrème. De producten die gebruikt worden zijn van Lush en de Bodyshop.
Deze workshop is een waar
voetenfeestu gaat met relaxte voeten het voorjaar in

Deze behandeling LIEF kost normaal €25,00. Koopt u vanaf nu tot en met 12 mei a.s. een cadeaubon of wilt u deze behandeling voor uzelf plannen,dan kost deze behandeling nu €17,50.

.Bel of mail voor een afspraak 038-4201156 / 06-29138767

Ik wens jullie een fijne week toe, geniet!

Liefs Roos 28-04-2018
Volgende blogje 05-05-2018

 

afspraakjpgmotherjpg