idea

Dan heeft mijn website ook een slotje en is beveiligd, dat is een prettige gedachte. Inmiddels is het ook tijd om een paar verbeteringen door te gaan voeren. Op dit moment zijn we aan het uitzoeken hoe we het beste een online afspraken systeem kunnen plaatsen. Op die manier kan je zelf afspraken inboeken in mijn agenda. Wat is het toch fijn om met deze dingen bezig te zijn. Voor het najaar is er veel gepland. In mijn vakantie heb ik heerlijk op kunnen laden en dan krijg je ruimte in je hoofd en kom je erachter wat echt belangrijk is. Er is een soort rust over mij gekomen, ik weet waar ik naar toe wil (en ga) en ik heb er heel veel zin in.

De komende weken ben ik bezig met de voorbereidingen voor alles. Op 30 augustus a.s. ben ik van 18.00 uur – 20.00 uur aanwezig op de open avond van Landstede aan de Zwolsestraat 63a in Raalte.

Wie weet zien we elkaar daar!

Liefs Roos 13-08-2018
Volgende blog 18-08-2018

glowstick