opladen

Mijn agenda was leeg, maar er dienen zich alweer allerlei afspraken aan. Dat wordt dus plannen geblazen. Eerst een blogje schrijven en dan de planning voor de maanden september, oktober en november op een rijtje zetten. Mooi dat het allemaal zo loopt, daar ben ik heel erg blij mee. De workshops bij Landstede, mijn eigen aanbiedingen en dan de vaste cliënten. De energie stroomt en dat voelt goed. Voor mezelf heb ik nog wel een uitdaging en wel er voor te zorgen dat de energie niet te snel weg stroomt. Dat houdt dus in dat ik goed voor mezelf moet zorgen en dat ga ik doen. Zorgen voor gezond eten op tafel en voldoende bewegen en vooral rust nemen. Ik ben helemaal klaar voor de komende tijd en heb er ontzettend veel zin in. De agenda voor de komende tijd komt op mijn site onder het kopje “nieuws”. Dus ik zou zeggen, houdt het in de gaten. Nu ga ik de aanbieding in orde maken, dus mocht je eens een behandeling willen proberen, dan is het nu tijd!

Voetenbeleving

Heeft u altijd al eens willen ervaren hoe het is om een voetreflexbehandeling te ondergaan? Dan is deze aanbieding iets voor u.

Complete voetreflexbehandeling 60 minuten van €38,50 
     voor € 20,00.
De behandeling LIEF! 60 minuten van €25,00 voor €15,00.

Bij de behandeling LIEF! krijgt u een bruisend voetbad met bath bombs en wash en soak, een vitaliserende peeling, een weldadig masker, een rustgevende massage de behandeling wordt beëindigd met een verzorgende voetencrème. We werken met producten van Lush en de Bodyshop.

Deze aanbieding geldt vanaf 17 augustus 2018 tot en met 31 augustus 2018. De afspraak voor deze behandeling wordt in overleg gepland.
De aanbiedingsbehandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekeraar.
Voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen 06-29138767 of mailen naar

Liefs Roos 18-08-2018
Volgende blog 25-08-2018

onemassageaway