laotzujpg

Zo, ik heb even de agenda bijgewerkt. Dat ziet er weer mooi uit. Er staan al behoorlijk wat workshops gepland en de aanbieding loopt nog tot 31 augustus a.s. De afspraken vliegen me om de oren. Voor dit weekend heb ik een schema gemaakt voor alle dingen die ik wil doen en ik moet zeggen, alles loopt zoals gepland.

Ontzettend veel fijne mensen kunnen behandelen in mijn praktijk de afgelopen week. Zo’n aanbieding maakt de drempel net iets lager en dat is goed. Er kan nog gebruik worden gemaakt van de aanbieding tot en met 31 augustus 2018.

Ik heb nog een paar klusjes te doen en dan ga ik heerlijk onderuit op de bank met mijn boek.

Hieronder staat mijn agenda, wie weet zien we elkaar.

Op 30 augustus a.s. van 18.00-20.00 uur is er een informatieavond waarbij de docenten van de Volksuniversiteit aanwezig zijn. 
U bent van harte welkom aan de Zwolsestraat 63a in Raalte, locatie Landstede MBO.

Kennismakingworkshop voetreflex

1 oktober en 5 november 2018

Tijdens deze avond krijgt u een korte introductie over voetreflexzones, waarna u zelf in tweetallen aan de slag gaat. Na afloop van de behandeling is er gelegenheid tot het stellen van vragen. U gaat naar huis met een naslagwerk en olie zodat u thuis het geleerde in de praktijk kunt brengen.

 

Workshop Voetenwellness

8 oktober 2018

Bent u toe aan een avondje voor jezelf? Gun jezelf dan een avondje voetenwellness, verwen je voeten en voel je aan het eind van de avond heerlijk ontspannen.

Tijdens deze workshop krijgt u een bruisend voetbad (u oefent in tweetallen) met bath bombs en grapefruitsoak, een vitaliserende peeling vol mineraalrijk zeezout dat ontstekingsremmend werkt en dode huidcellen verwijderd. Door de combinatie met citroensap wordt niet alleen je huid maar ook je hoofd verfrist.Vervolgens een weldadig masker met butter van grapefruit, een rustgevende massage en de behandeling wordt afgesloten met een verzorgende pepermunt-voetencrème. 
De producten die gebruikt worden zijn van Lush en de Bodyshop.
Na afloop krijgt u een naslagwerk.

Deze workshop is een waar voetenfeest, u gaat met relaxte voeten het najaar in.

Verdiepingsworkshop Voetreflex

26 november 2018

In deze workshop gaan we dieper in op de achtergrond van de reflexpunten die we in de kennismakingsworkshop hebben geleerd (voetdiagnostiek). Er worden ook een paar nieuwe reflexpunten aangeleerd.

 We beginnen met een uitleg over en achtergronden van de (nieuwe) reflexpunten. Daarna gaan we in tweetallen het geleerde toepassen.

Tijdens het oefenen is er voldoende ruimte om vragen te stellen omdat de meeste reflexpunten al bekend zijn.
Na afloop krijgt u een naslagwerk en een flesje olie mee naar huis zodat u het geleerde ook thuis in de praktijk kunt brengen.

Voor alle workshops geldt:

Start:  om 19.00 uur

Duur: 1 les van 3 uur

Locatie: Zwolsestraat 63a in Raalte, MBO Landstede

Kosten: €35,-

Aanmelden kan op via www.volksuniversiteitsalland.nl uiteraard kunt u zich ook telefonisch aanmelden, op telefoonnummer: 088 - 850 82 15

Voetenbeleving

Heeft u altijd al eens willen ervaren hoe het is om een voetreflexbehandeling te ondergaan? Dan is deze aanbieding iets voor u.

Complete voetreflexbehandeling 60 minuten van €38,50 
voor € 20,00.
De behandeling LIEF! 60 minuten van €25,00 voor €15,00.

Bij de behandeling LIEF! krijgt u een bruisend voetbad met bath bombs en wash en soak, een vitaliserende peeling, een weldadig masker, een rustgevende massage de behandeling wordt beëindigd met een verzorgende voetencrème. We werken met producten van Lush en de Bodyshop.

Deze aanbieding geldt vanaf 17 augustus 2018 tot en met 31 augustus 2018. De afspraak voor deze behandeling wordt in overleg gepland.
De aanbiedingsbehandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekeraar.
Voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen 06-29138767 of mailen naar

Liefs Roos 25-08-2018
Volgende blog 01-09-2018

treatyourself