De winnaars van onze winactie hebben de behandelingen die ze gewonnen hadden inmiddels ondergaan. Ze waren allebei erg blij met de behandeling die ze hadden gewonnen. Dat is mooi om te zien.

De afgelopen weken was mijn agenda zo vol gepland met afspraken, dat het blogje schrijven er bij in schoot. Nu heb ik weer even rust en ben weer heerlijk aan het schrijven. Wat ik in mijn praktijk bemerkte is dat mijn cliënten zo opknapte van de behandelingen. Bij de voetreflexbehandelingen zag ik vrij gespannen cliënten binnenkomen en na de behandeling gingen ze ontspannen en rustig weer huiswaarts. Bij de cliënten die de behandeling LIEF ontvingen, hoorde ik vaak de opmerking: “hier waren mijn voeten zo aan toe”.

De komende week is het iets rustiger in mijn agenda, even tijd voor bezinning en het ontwikkelen van mijn verdere plannen. De website wordt aangepakt en de dromen die ik heb , ga ik omzetten in plannen. De tijd van wachten is voorbij. Het is tijd voor actie!

Komende week is het ook World Reflexology Week, mocht je nu altijd al eens willen kennismaken met voetreflextherapie, dan is dit het moment om een afspraak te maken. De kennismakingsbehandeling duurt ongeveer een kwartier en kost helemaal niets. Deze aanbieding geldt van 24/9/18 tot en met 28/9/18. De kennismakingsbehandelingen worden ook in de genoemde periode gepland.

Liefs Roos 21-09-2018
Volgende blog 29-09-2018

moon