flowing

Het is alweer de laatste dag in september. De zon schijnt en onder het genot van een kopje koffie schrijf ik mijn blogje. Afgelopen week was de World Reflexology Week en kon je een afspraak maken voor een gratis kennismakingsbehandeling. Dat was een succes. Het is zo fijn om mensen kennis te laten maken met voetreflexologie. Komende week zit mijn agenda ook weer bomvol. Heerlijk is dat! De workshops bij Landstede zijn ook in volle gang. Toch ben ik ook op zoek naar nieuwe dingen zoals bijvoorbeeld een aanvulling in mijn praktijk. Er zijn allerlei idee├źn, maar het eureka moment is nog niet gekomen. Het heeft tijd nodig en dan komt het, ik weet het zeker. Ik merk dat het geven van veel behandelingen mij steeds beter in balans brengt. De negatieve dingen glijden als het ware van me af. Er is een soort rust in mij gekomen, zoiets van alles valt op zijn plek, op het juiste moment. Dat geeft ruimte in mijn hoofd.

Het is ook goed dat er rust is in huis, mijn dochter zit voor haar eerste toetsweek en hopelijk gaat het goed. Ze heeft er hard voor gewerkt en ook bij haar zie ik een verandering. Na deze week gaat ze weer volop dansen, het zit in haar bloed en dat zal haar (samen met mijn behandelingenJ) door dit toch weer spannende jaar heen loodsen.

De rust die we in de vakantie hebben gekregen, houden we nog steeds een beetje vast hier in huis.

Dat gun ik jullie ook, maak eens een afspraak voor een voetreflexbehandeling (of de behandeling LIEF!) en dan zul je het ervaren. Je bent van harte Welkom.

Liefs Roos 30-09-2018
Volgende blog 06-10-2018

balance