build your dreams

Wat is het toch fijn om in je eigen bedrijf te werken. Dat realiseerde ik me de afgelopen week.

Zelf alles plannen, niet te hoeven wachten op een akkoord. Een plan uitdenken en dan uitvoeren met alleen een akkoord van mezelf. Het geeft een gevoel van vrijheid en dat bevalt mij wel. Ik ben vaak voor anderen oplossingen aan het bedenken, maar heb besloten dat ik het nu eens voor mezelf ga doen. Dat betekent dat ik rust in mijn hoofd moet hebben en dan komen de idee├źn vanzelf. Daar ga ik me op richten de komende tijd, niet meer creatief voor een ander zijn, maar de creativiteit in mijn eigen bedrijf stoppen. Het is er echt de tijd voor. Mijn bedrijfsresultaat is aan het stijgen en daar zal ik nu verder aan gaan bouwen.

Daar krijg je energie van. Ik ben op stoom en houd jullie op de hoogte.

Liefs Roos 27-10-2018
Volgende blog 03-11-2018

believe