healthyfeet

Langzaamaan loopt mijn agenda weer vol. Het is toch vreemd dat het altijd in deze maanden gebeurd. Mijn agenda staat vol afspraken voor de komende week en ik heb er zelfs een paar niet kunnen plannen omdat het gewoonweg niet paste. De praktijk groeit en de energie in mij groeit mee. Er staan twee leuke voeten experiences gepland op 16 en 23 november a.s. Het zijn workshops met een extraatje. Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar. Voor de behandelingen kun je natuurlijk ook een afspraak maken. De voetreflexbehandelingen voor de vitaliteit van het hele lichaam en de wellness (LIEF!) behandeling om heerlijk te relaxen en de voeten te laten verzorgen, zodat je niet van droge wintervoeten vol kloven krijgt.

Ben je eenmaal relaxed dan geniet je veel meer van de komende feestmaand. Uiteraard kun je ook een cadeaubon bij mij kopen om in de zak van Sinterklaas te doen of onder de kerstboom te leggen. Je kan ook met twee personen een voeten experience boeken, ik maak er een mooi cadeautje van.

Je leest het er zijn mogelijkheden genoeg, hopelijk tot gauw.

Liefs Roos 04-11-2018
Volgende blog 10-11-2018

luck