ik wens je

Het zijn de donkere dagen voor Kerst. Inmiddels is er weer veel gebeurd de afgelopen weken. Onze kat ging het voer dat goed voor haar is eten en wonderwel gebeurde het dat haar lijfje weer zelf insuline ging maken. Ze is inmiddels van de insuline af en weer bijna helemaal de oude. Ze is nog te dik en dus nu op dieet. Het bewijs dat je met voeding een heleboel kunt doen. Dat geldt natuurlijk ook voor mensen. Ik bemerk het ook bij me zelf. Overgangsklachten worden echt minder als je de juiste voeding eet. Soms is het best een uitdaging om er achter te komen wat goed voor je is. Zelf ben ik vegetariƫr, dus moet ik er wel voor zorgen dat ik alle voedingsstoffen binnen krijgt. Ik geloof heilig in de redenering dat de juiste voeding je van bepaalde kwalen af kan helpen. Het levend bewijs loopt hier in huis op 4 poten rond.

De Kerstdagen staan voor de deur en wij gaan die thuis in familiekring doorbrengen. Onze dochter gaat aan het werk deze dagen. Voor 2019 staan er een aantal veranderingen voor de deur. Daarover vertel ik meer in mijn volgende blog. Het is nu de tijd om even plaats te bepalen en rust te nemen. Mijn praktijk is open dus mocht je nog een behandeling willen ondergaan dan kan dat. Bel me gerust dan kijken we of er ruimte is. Fijne dagen!

Ik wens je een wereld vol bloemen.

Ik wens je een wereld vol licht.

Ik wens je van alles het beste,

een glimlach op je gezicht.

Ik wens je een leven vol liefde,

geen tranen, geen zorgen, geen pijn.

Dat iedere dag hier op aarde,

voor jou een cadeautje mag zijn.

XXX

Liefs Roos 22-12-2018
Volgende blog 29-12-2018

Sennawinter