escape

De eerste stapjes voor uitbreiding van mijn praktijk zijn gezet. We hebben een subtiele naamsverandering doorgevoerd door een + achter de praktijknaam te zetten. Waarom die plus zul je denken. Binnenkort ga ik meer aanbieden dan voetreflex behandelingen. Ik wil me meer gaan richten op massages en dan niet alleen van de voeten. De + staat dus voor extra. Ook ben ik bezig om een massageopleiding te vinden. Daar houd ik jullie natuurlijk van op de hoogte. Op deze wijze kun je voor meer behandelingen en workshops bij mij terecht. De afgelopen dagen scheen de zon volop en ik liep al heel lang met plannen van uitbreiding van de behandelingen rond. Het is momenteel voor de therapeuten weer een onrustige tijd. Om aan de eisen van de zorgverzekeraars en beroepsverenigingen tegemoet te komen, moeten er veel nascholingen worden gedaan. Dat kost veel geld en tijd. Uiteindelijk zie je dan dat de zorgverzekeraars de vergoedingen verlagen. Dit zit mij al een tijdje dwars. Dus ook daar ben ik me over aan het beraden. Ik ben al een heel eind met mijn beslissing wat ik ga doen. Het gekke is dat er nu al allerlei ideeën in mij opborrelen. Dat voelt goed, ik denk dat het tijd wordt om het oude los te laten en volop te gaan investeren in nieuwe.

De pijn in mijn arm wordt steeds minder en ik denk dat ik weet waarom….

Liefs Roos 01-03-2019
Volgende blog 08-03-2019