brain

Soms zijn er van die nachten dat je niet kunt slapen. Bij mij gebeurde dat de afgelopen weken een aantal keer. Altijd als ik een drukke avond heb gehad. Drukke avonden zijn vaak gezellig en leuk. In het weekend gaat het prima, maar door de week gaat het bij mij altijd mis. Dan ga ik na zo’n gezellige drukke avond naar bed en ga ik nodeloos liggen piekeren. Daar moet ik vanaf, ik wil gewoon een gezellige avond kunnen hebben en daarna lekker slapen. Dit probleem heeft alles te maken met vertrouwen in mezelf hebben. Ik ben nu een weg ingeslagen en die ga ik volgen. Het is waar mijn hart ligt en je moet altijd luisteren naar je gevoel. Ik masseer mijn eigen voeten en merk dat mijn vertrouwen groeit. Mijn pijn in mijn arm is inmiddels bijna weg en nu pak ik het volgende probleem aan. Vertrouwen in mijzelf hebben, de weg van mijn gevoel volgen. Mijn hoofd wordt rustiger en mijn agenda loopt ook weer aardig vol en daar ben ik blij mee. Heb je klachten, schroom niet en neem contact met mij op. Gaan we samen op zoek naar de oorzaak en zetten het herstellend vermogen van jouw eigen lichaam aan het werk.

Tot gauw.

Liefs Roos 17-03-2019
Volgende blog 21-03-2019