happiness

Het is nog volop zomer een heerlijke lome tijd. Het vakantiegevoel is er in de weekenden nog steeds en de meeste collega’s zijn nog op vakantie. Tijd voor bezinning en om tot jezelf te komen. Na elke vakantie neem ik me steevast voor om het vakantiegevoel vast te houden, me niet gek te laten maken. Toch gaat het elke keer fout en merk ik dat ik na een aantal weken weer volop in de ratrace zit. Hopelijk lukt het me deze keer om het uitgeruste gevoel vast te houden. De praktijk draait alweer volop en ik geniet met volle teugen van het geven van behandelingen. De vernieuwing die ik door wil voeren bevindt zich al in een ver gevorderd stadium. Het voelt als iets nieuws en het voelt goed. Zodra er meer duidelijk is zal ik het onder het kopje nieuws vermelden. Het kriebelt en ik popel om weer volop aan de bak te gaan. Mijn agenda loopt vol, maar mocht je een afspraak willen maken, zodat wij samen er voor kunnen zorgen dat jij ook jouw vakantiegevoel vast kan houden en ontspannen kan blijven, maak dan snel een afspraak. Hoop je snel te zien.

Liefs Roos 11-08-2019
Volgende blog 18-08-2019

raiseyourhand